Kalabalik

Kan ju börja med att säga att när vi skulle äta pizza i fredags så fick vi leta parkering ett tag, tills vi hittade en enligt Veronica perfekt!.. ähm, "lite" snöig bara.. vilket resulterade i att vi körde fast, ORDENTLIGT. Så vi 4 bakis tjejer fick hoppa ut och knuffa, knuffa, knuffa.. dock till ingen nytta. Rätt som det var kommer det ut en vänlig själ och vill hjälpa oss. Försök 1= Han ber V gå ur bilden och oss att flytta på oss försöker själv köra loss bilen.. Detta visade sig vara svårare än han hade förväntat sigo hc han fik springa upp och hämta en spade som tar uss till försök numer 2 han ska alltså gräva ut bilen vilket inte funkade det heller så snön var så hårt packad att det knappt fick att få ner spaden i snön. Det tar oss till försök numer tre, vi öppnar alla dörrar och ställer oss i vqar sin dörröppning medans han sätter sig i bilen och trycker gasen i bott, där var vi SÅ nära att få loss den, men icke. Då kläcker V äntligen ur sig att hon har en bogseringslina i bagaget, vi kör på det och han hämtar sin lilla mini bil och ska dra loss oss, efter många om och men lyckas vi med det!
Kan ni förstå hur gott det var med pizza efter det lilla äventyret?



På kvällen åkte vi till östermalm för att fira Frida som har fyllt 20, åt pizza (igen) och sen drog vi in till stan och satte oss på Voda.

Lördagen sov jag och Malou ut, det var riktigt skönt! När vi börjat vakna till liv gick vi en sväng till stan för att träffa Loffe. Gick hem och min huvudvärk slog ut mig totalt. Loffe och Malou började göra sig i ordning medans jag låg halvt död på soffan. Klockan tickade på och blev halv 7 då jag började göra mig iordning och skulle gå iväg till Bew.. men då när jag är klar så vill tjejerna ha mat, och eftersom att jag inte skulle orka ta hand om dom när dom däckar/spyr och är allmänt jobbiga så lät jag dom få laga lite mat omtänksam som jag är, moah! Kom därför inte iväg til Bew förens kvar i 8, fick lägga i högsta växeln och trampa på ordentligt för att inte missa melodifestivalen. Väl framme blev det mys i soffan och sen beställte vi pizza... ja igen. Nu ska jag inte äta pizza på läääänge! Drog in till stan runt halv 11/11 någongång, mötte Ebba och strosade omkring, tänkte försöka mig på att få in småttingarna på Voda men lilla Beatrix var way too feg! Istället gick vi omkring och träffade en himla massa folk, när det började bli aldeles för kallt för våran smak gick vi vidare till donken och satt där ett tag. Efter ett tag begav sig Bea och Ebba hem och jag gick och träffade Veronica och Kebaben, satte oss på donken igen eftersom det var helt proppat på Voda. Till slut började klockan närma sig halv 2 och jag gick och träffade E, efter en del prat gick jag vidare mot kebab house för att leta reda på mina tjejer men dom var no where to be found så att säga.. Gick vidare mot bake off och mötte dom på vägen. Blev ståendes ute ett tag innan vi gick tillbaka till kebab house och sen fortsatte det så tills jag äntligen fick med mig Malou hem, väl hemma däckade hon direkt och för mig dröjde det väl inte så jätte länge heller.

I morse vaknade jag av att Malou satt i soffan och stirrade på mig, inte jätte behagligt.. haha!
Strax efter satte hon igång och packa och jag följde henne till tåget och nu ligger jag har.. och har gjort hela dagen. Däckad av huvudvärk än en gång.. Undra just om jag håller på att bli lite sjuk kanske?

Nu känner jag att det här inlägget trog iväg vääääldigt.. så blir det när man är dålig på att uppdatera. Men som ni ser har jag varit ganska upptagen hela helgen. Är hur som haver otroligt lycklig över att ha Malou på hemmaplan igen.. även om hon befinner sig (umgiefär)3½ timma bort!




Tagna bakifrån...

Gårdagen blev bananas! Som ni vet gick vi upp ur sängen och lämnade skövde allt för tidigt för vårat eget bästa.
Men vi lyckades ta oss till Göteborg utan att varken somna, krocka eller köra i diket. Kreds till oss! Mest till duktiga lilla V som körde! Vi kom till och med fram en timma innan vilket betyder att vi faktiskt inte skulle behövt gå upp klockan 5! När vi hade pakerat satt vi kvar ett tag i bilen och hör och häpna.. under den halvtimman(?) vi satt där hann vi med att bli PÅKÖRDA!! ja... ni hörde rätt, var en jävla fjant som körde rätt på oss, snettbakifrån. Hon skulle parkera bredvid oss men var tydligen inte kapabel till att styra! Veronica går ut ur bilden, tjejen som körde går ut ur bilen.. men inte av den anledningen vi tror.. hon går rätt förbi V som står och inspekterar bilen, förbi utan att säga ett ord. Går och kollar vad det kostar att stå där eller något, kommer tillbaka, säger ingenting då heller, sätter sig i bilen varav jag blir vansinning och flyger ur bilen och ropar efter henne, hon kollar lite snabbt på mig med sätter sig i bilen och stänger dörren. Jag står kvar, ger någon slags mördarblick för händerna till huvudet i ett försök att via teckenspråk fråga om hon är helt dum i huvudet?! Kör man på någon säger man fan förlåt och kollar om det blev något på bilen. ursäkta språket men... JÄVLA IDIOT!


iaaaallafall, när Malou kom blev det lite glädjerus och en maaaassa kramar!
Sen begav vi oss hemåt och stannade självklart påvägen för att äta, donken <3


På kvällen blev det såklart utgång.. Förfesten var väl lite sådär men vi kom ganska sent så det var lugnt.
Bogrens sög men jag hade kul med mina tjejer.. en fråga bara.. Vart var allt folk?


Nu har vi nyss vaknat till liv och ska snart gå och äta pizza, jummie!



God morgon folkens!

Idag var klockan ställd på 05.00, ni kan ju gissa på att både jag och Veronica var som två zombies!
Trotts det stutsade vi upp, glada och fulla av energi... höhö, not!
Fick sms av Louise strax efter klockan hade ringt "Blääääää, jag orkar inte gå upp!"
Men nu tror jag latmasken ska ha kommit upp. Måste sluta skriva nu så jag hinner göra mig klar!
Klockan 6 ska vi vara utanför Louise för att sedan åka vidare mot Göteborg och Landvetter, efter 3 månaders väntan ska vi äntligen få träffa våran Malou igen!

peace!

Take me away from here

Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Kan ju börja med att berätta om hur bra jag hade det i Stockholm men just nu är jag så arg så det bara bubblar i mig så det får bli senare. Jag bara måste här ifrån nu.. klarar inte att bo här mycket längre. Kan kanske bero på att det finns så många idioter här som jag inte klarar av. Längtar verkligen bort nu, vill inte ha det såhär. Vill ha mitt eget, ha allt precis så som jag vill ha det och inte bry mig om något annat!

I söndags ställde jag klockan för att gå och vinka av Emilie och Gjermund, bestämde med Emilie att jag skulle komma till henne så snart som möjligt då hon inte har så mycket med handbollen nu.. Eftersom jag inte har några pengar kom jag och tänka på vad pappa erbjöd mig för några månader sen.. Ett fotojobb som gick ut på att fota alla som jobbar hos honom, fixa med ramar, framkalla bilderna och allt sånt. Så jag frågade honom idag om vi skulle gå och kolla på ramar (lika bra att han får vara med och bestämma så han blir nöjd) får till svar "nej gumman jag orkar inte idag".. nehe, men då tar vi väl det en annan dag tänkte jag och trodde han hade tänkt stanna hemma hela dagen. Efter drygt en timma hör jag honom ute i hallen och frågar vart han ska, då ska han ut och jag frågar om vi inte ska gå och kolla på ramar då.. "du förstår att det var så längesen nu så jag vet inte om det är intressant längre". nehe men tack så jävla mycket att du har sagt något om det innan.. Nu har jag liksom gått och trott att jag har det i nödfall när jag behöver pengar.. Det kanke han skulle tänk på att säga till mig när det blev oaktuellt eller?? Han har också sagt att han ska kolla med en på hans jobb om hon kanske behöver barnvakt, har han gjort det? nej! Jag blir så irriterad.. hur ska jag nu få pengar va?

Och ja... Jag MÅSTE till Emilie. Dels för att jag saknar henne och hennes familj och dels för att vi ska ge oss ut i Hamar och söka jobb! Jag har näst intill gett upp internet. Känns bättre att komma ut, träffa dom och ge ett intryck!


Vet inte om det är snön, eller kanske att jag har sån otrolig mensvärk som gör att jag deppar ihop men jag har verkligen ingen ork och skulle vilja gräva ner mig tills allt blir bra igen.


just nu skiter sig allt..

Still I hope for more, and more

Ännu en sovmogon, riktigt skönt och så har jag för första gången på riktigt länge lyckats sova hela natten. Tummen upp! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och lägga en hårinpackning. För som det ser ut nu så är mitt hår inte någe vackert. Sen funderar jag på om jag ska ta tag i diskberget innan jag går och äter lunch med Angelica.. Måste ju vara någon ordning på steken. Sen underar jag hur det gick för lilla Jessica att komma fram till jobbet i morse? och hur det ska gå för mig att komma hem i morgon? För att uppdatera Jessica så snöar det fortfarande uppåt och åt höger.. Varför kan det inte bara snöa neråt och åt vänster så man får det i ryggen? (Vänster Vänster Karlapalan) Det hade varit bra mycket bättre.. eller föresten. Varför måste det snöa över huvudtaget? Nu har till och med jag som älskar snön börjat tröttna. Det som ligger ligger där det ligger men måste det komma MER?

Nu är klockan tio och jag borde verkligen sätta igång!

Bild från när vi väntade på angelica på Frida Förlag


Eat me!

Får väl ta och skriva någon rad för att inte göra Jessica besviken.. Men vad farao ska jag skriva?
ööööh, någon som har tipps på mat kanske? Vi ska nämnligen iväg och handla snart men har ingen aning om vad vi ska äta. Känns som om jag kommer samla på mig lite vuxenpoäng här, höhö. Och ja... Ikväll blir det alltså någon god mat och Let's Dance. Längre än så har vi inte kommit med planeringen.

Ciao!

Sovmorgon!

Var verkligen skönt att för första gången på riktigt länge få sova ut!
Gick upp strax innan 8 och samtalade lite med tvilling nummer två, Angelica innan hon smög iväg till jobbet.
När hon gick bestämde jag mig för att för en gångsskull få somna om, något som är bland det skönaste jag vet.
Sen des har jag legat oh halvsovit lite. Fick även höra av Jessica att jag förmodligen hade lekt trafikdirigent eller basketproffs i natt.

Nu har Jessica precis kommit ut ur duschen och vi ska börja göra oss i ordning, är så glad för idag händer det grejer.
Ska få fota bilder till ett repotage OCH (kanske) träffa bonden bengt!
Visserligen är allt Angelicas förtjänst och ingen stor grej, men ändå!

Igår såg vi på världens finaste film, "Allt för min syster".
Låg bredvid Angelica i sängen och snyftade ikapp.


Gästbloggar

Jag har fått äran att gästblogga i Fijas blogg ikväll! Hon har rest land och rike för att komma till den angenäma Hufvudstaden och det fashionabla Karlaplan. Idag tog jag med henne ut på lite kändisspoting. I Sturegallerian spanade vi på Andreas och Catja från Paradise Hotel.
På Grev Turegatan hittade vi ett litet café där vi beställde semlor med vaniljkräm. När dessa tillverkades pussades vi med lilla Janne. En fager hundvalp med en minst lika fager husse...!

Imorgon ska vi åka till Hammarby Sjöstad och Frida Förlag för lunch med tvilling, och plåtning för ett reportage.

Kärlek // Jessica


Stockholm

Jag lever, tåget krashade inte och jag kom fram välbehållen och i tid.
Nu sitter jag i Jessicas säng medans hon steker pannkakor, mums!

Blev mött av världens finaste leende när jag klev av tåget, tillhörande Fröken Jessica Lagergren.
Idag har vi bara tagit det lugnt, fixat en blogg åt henne vilket tog sin tid då hon skulle envisas med att få dit en header... som jag inte har en aning om hur man gör. Men hon lyckades! Duktig duktig.

Senare ikväll kommer även tvilling numer två och sover över.

Nu är maten klar, Puss och kram!

Stockholm!!

Godmorgon folkens!
Idag är jag riktigt trött, hade ju tänkt lägga mig senast 11 igår. Kom dok hem från Bea halv 1 så det sket sig ju. Somnade väl runt 1 halv 2 någon gång. Men jag ska försöka vakna till lite nu, tvätta ansiktet i kalllt vatten och sen är jag nog med i matchen. Klockan 09.29 går mitt tåg till Stockholm (!) så nu hinner jag inte sitta här och slöa.
Kanske uppdaterar senare om jag får med mig datorn!



Ciao


I'll stay the same

Alltså nu är jag så jävla trött på allt jävla krångel. Jag orkar inte!
Kan inte något bara gå min väg? Va?
En sak är säker, jag SKA till stockholm och det får kosta vad fan det vill!

Vaknade strax innan sex i morse av att mamma sa att det inte fanns några biljettar kvar på tåget jag tänkte åka hem. OCH att dom hade höjt priset med 100 kr på tåget jag ska åka dit.. jippi! Frågan är väl egentligen om man vågar chansa på sista minuten?

Hur som helst.. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen ringa Bea. Vi ska ut och gå en sväng sen ska jag med henne hem och hjälpa hemma rensa garderoben, efter det går vi hit och så hjälper hon mig att packa!
Resten av dagen ver jag faktiskt inte vad som händer, blir nog sängen hyffsat tidigt iaf.



(bild från när jag och Bea var i Österrike i sommras)
Ciao!


Valentine

Gillar verkligen inte alla hjärtans dag..
Det är bara en dag för alla oss ensamma att känna oss ännu mer ensamma.
Har trotts detta haft en bra kväll i ryd med Veronica, spel och sms roulette. Vi var bäst :)



Jag- Blev Jesus???
V- DÖPT!!!!!
(Jag sträcker ut armarna i "kors tecken")
V- HÄNGD!!!!
hahahah... fan vad jag tycker om dig goding!


Oh baby don't you leave me broken hearted

Hemma efter en mysig kväll hos tinisen. Eftersom mitt tåg kom fram till Falköping vid kvart över 7 och Tina var på kalas i Tidaholm och skulle inte komma hem förens tidigast 8 fick jag sitta ett tag på stationen, försökte desperat få tag på lite sällskap, dock utan lycka.. Kom fram till att jag har betydligt mindre telefonnummer till folk i Falköping än jag hade innan alla försvann. Efter ett tag av äckligt hostande från en gubbe bestämde jag mig att gå hem till Tina och vänta ist, eftersom hon sa att Louise skulle vara hemma. På vägen började jag känna av ett skoskav eftersom mina stövlar är lite stora, och det blev ju inte direkt bättre. När jag kom fram var det ingen som öppnade, jag stog där ensam på trappen och knackade och knackade.. Tänkte "är louise döv eller??". Efter drygt en kvart kom det en bil, trodde det var tina, men icke, det var Louise och hennes kompisar som hade varit och handlat, haha. Satte på Melodifestivalen och mös ner oss i soffan. Efter första bidraget kom tina och vi åkte och köpte lite gott. Sen chillade vi mest hela kvällen då båda var jävligt lama. Somnade runt 1 någongång. I morse vaknade vi vid 8, men lyckades somna om, jag vaknade sedan vid nio men lät tina sova vidare, låg kvar i sängen och nördade telefonspel, kom till en nu nivå, WIHO! Vid elva tröttnade jag och väckte min sleepingbeauty och drog med henne ut på promenad, gick inte så långt då vi blev väldigt hungriga. Kom hem, tog en lååång frukost och chillade lite till. Vid 3 tog jag mitt skoskav och åkte hem. Tacka gud för att Tina har fått körkort och jag slapp till stationen! Nu väntar jag på att bror och pappa ska komma hem så vi kan gå ut och äta, dööööör av hunger!

puss på er!


bang bang, he shot me down

Kom hem från F&F vid tolv typ, sen dess har jag inte gjort ett skit, elle.. har hjälpt mamma lite & pratat med Tina.
Var ju tänkt att vi skulle vara här och mysa och sen ta en sväng förbi Voda. Men sen är det dessa jävla problem, heregud jag orkar inte. Nu har vi iaf planerat om och jag tar tåget till Falköping vid 8 någongång sover hos tinisen och åker hem i morgon bitti. Just nu är jag så himla trött så jag orkar ingenting, ska nog ta mig en powernap och sen hoppa in i duschen och klura ut vad jag ska ha på mig ikväll.

Föresten har min mobil fått total fnatt.. nu har den tagit bort alla sms igen det är tredje gången på inte alls länge, jag blir så himla trött!


 


I'm not the only one

Ännu en gång är jag vaken helt sjukt tidigt(07.54 för att vara exakt), fast jag inte somnade förens vid halv två igår. Konstigt att jag inte är tröttare än vad jag faktiskt är, okej jag är inte helt super men.. har äntligen kommit på hur dumt det är att somna om för man blir ju faktiskt bara tröttare. Om jag hade haft pengar skulle jag gått och solat nu innan Louise kommer, men får nog skippa det. Ska se på Vakna! med the voice och bara ta det lugnt tror jag, packa lite också.

Läste något så himla fint hos Ewelina mitt gull igår,
tycker ni ska klicka er in där och läsa hennes lilla inlägg om glädje.
Du är så fin tjejen!
(Här är en direktlänk till inlägget)



Puss&Kram!

Just a smalltown girl

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt! Vaknade strax innan tio, gick upp och åt frukost. Sen kom Veronica och vi gick på en kort med hurtig promenad (båda är förkylda så det var bäst). När vi kom hem satte vi oss och slipade på ett träningsprogram åt V, nu ska det bli fart i henne! Blev nästan likadant som det jag har, fast lite slappare. Men snart är hon nog ikapp mig. Sen satte vi igång och testade övningarna lite, gick jätte bra.. även om hon strejkade lite ;) Men Veronica, du var jätte duktig! Vi tog oss igenom hennes program tog varsin banan och satte oss och pratade lite. Efter en stund tog V bilen och åkte hem, hon var tvungen att packa då hon åker på svenska rallyt (?) eller nått sånt i morgon bitti. Kommer sakna dig stumpan! Jag bestämde mig ganska snart för att gå och sola.. alltså det är ju rätt sjukt egentligen, hur kan dom ta 65kr för 18 minuter? okej att det är ett bra solarium.. men tänk på oss fattiga jävlar! Nästa vecka ska jag sola gratis hos Veronica :) kan ju inte vara allt för blek när Malou kommer hem om TRETTON dagar!!! Faaaan vad jag längtar efter dig! okej.. nog med besatt het. Resten av dagen har jag spenderat i världens skönaste fåtölj och läst på min bok, JACK av ingen mindre än självaste Ulf Lundell. Vet inte riktigt vad jag ska säga om boken.. Kommer utvärdering när jag läst ut den. Nae.. Riktigt så skönt hade jag det inte, fick springa fram och tillbaka till tvättstugan ett antal gånger också. Skulle hjälpa mamma, men det blev typ tvärt om hon hjälpte mig. Jag spenderade nästan hela kvällen där. Tills Loffe kom och räddade mig, dock stannade inte hon så länge då hon var helt slut efter att först ha varit med sina bröder i skolan och sen jobbat från fem till nio. Direkt när hon kom hit satte jag en sax i ena handen på henne och en kam i andra och plaserade Johan framför henne. Hon klippte honom och jag såg på, sen pratade vi lite och sen åkte hon hem.
Sen dess har jag inte gjort någonting, bara tagit det lugnt. Nu ska jag borsta mina tänder och sen hoppa ner i sängen.

I morgonbitti ska jag följa med Loffe till gymmet och tagga henne, ingen träning för mig. haha! Sen ska jag gå hem till Farmor och Farfar och stanna där över natten, blir alltså ingen utgång för mig i morgon. Vet inte riktigt hur länge jag stannar där. Men blir nog ingen bloggning på ett tag. Men nu när detta inlägget blev så långt så har ni ju lite att ta i. Så ni kanske klarar er?


hann väl med och posa lite också



Ge dig inte på berg när det finns småsten

Idag har jag bara tagit hand om mig själv hela dagen, kan behövas ibland.
Nu vill jag bara bli av med den här jäkla förkylningen också!

Först tränade jag lite, tog det lugnt idag eftersom jag är förkyld.
Sen Duschade jag varmt och länge, tog mig även tid att skrubba mig och lägga hårinpackning.
Så nu är mitt hår jätte mjukt!
Efter duschen smörjade jag in mig med LdB Vitalizing silk som luktar helt underbart!

Har även hunnit med att dricka åtskiljiga koppar Thé med honung, samt tvingat både mamma och bror att ställa upp på diverse apkonster! Ville ju se om jag kunde få in mamma under mig när jag står i brygga, men hon hade inte tid för sånt trams, då hon skulle gå och fika. Så Johan fick bli mitt offer, men han var lite föör lång så fick jag övertala mamma när hon kom hem att ställa upp hon också.
Här har ni bildbevis! :D

finns nog ett skäl till att det heter:
"ge dig inte på berg när det finns småsten"
I detta fallet är Johan berget och mamma småstenen,
se så fint mamma sitter där och inte gör en fluga förnär.. medans J bara bråkas.. haha :)

Svettig och trött

Har precis tränat klart. Måste erkänna att jag fuskade lite idag men det var SÅ himla jobbigt.. Minns det inte som såhär jobbigt.. var iof ett tagsen jag gjorde mina "uppgifter".
Nu ska jag ta mig en lång skön dusch innan mamma kommer hem. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på att sola men kanske sparar det tills i morgon.. hum, jobbigt val det där ;)

Ska föresten träna i morgon också, då blir det inget fusk för då ska jag få med mig Veronica & även sätta ihop ett litet schema till henne så hon kan komma igång med träningen ordenligt! Alltid lättare när man har något att gå efter tycker jag.

peace


God morgon folkens

Vaknade runt 8 och trodde klockan var typ 12. kändes som att jag hade sovit hur länge som helst!
Ligger fortfarande kvar i sängen. kollar på vakna med the voice.. hahaha, dom pratar just nu om vad olika figurer heter i danmark då kjell har köpt en superman tröja i estland. eller nej, inte superman, utan SPERMAN! haha, jätte roligt. Vet ni vad långben heter i danmark föresten? Fettmule.. hahahahaa! Antingen är jag väldigt trött nu eller så är det faktiskt jätte roligt, ligger och skrattar för mig själv. Det här måste vara en bra början på dagen?
Ska snart hoppa upp och göra en kopp thé tror jag, min hals är inte som den borde.

"för lata svin är marken alltid frusen"


Nytt i garderoben & ny design.

Vad tycker ni om min nya fina design folkens? I totally love it. Tack till duktiga Moa som tagit sig tid att renovera lite här, jag är super nöjd. Det är väl typ det enda jag gjort idag, sett min blogg förvandlas. Eller, har umgåtts lite med mamma och tagit bilder på min nya tröja, mina skor & mina fina ringar. Skjortan från mq kommer senare för den är i tvätten nu. Men den är underbar!


Lång tröja från MQ


Ring med rosett från bikbok och den andra är från glitter


Skor från Dna

you know the drill

Idag har jag verkligen inte gjort ett skvatt, knappt lyft ett finger.
Bara pratat med min saknade Jessica, blir en sthlmstripp inom kort för mig.. om jag bara kan hosta upp lite pengar.Men det ska nog ordna sig!

Nu ska jag väl snart ta och ta dem där bilderna då, och sen slava lite för mamma.
Men först, DAGENS VILL HA;


what happens in Hentorp, stays in Hentorp

holy shit vilken natt.. haha herregud!
Efter 1 ynka timmes sömn inatt är jag hyffsat trött nu kan jag lova, har haft tjejerna här och sett två filmer.
.. eller dom såg två filmer, jag såg väl en halv.
Så nu ska jag lägga mig och sova innan jag blir pigg igen.
Får lov att skjuta upp nytt i garderoben ännu lite, för jag har varken ork eller lust till att sätta mig och fota nu.
imorgon kommer det försmodligen, har ju faktiskt hela dagen på mig.

Godnatt!

It ends tonight

Nu har jag precis städat klart, eller ska bädda rent i sängen nu. Sen är jag helt klart :)
Pauline kommer om bara några minuter så nu måste jag hoppa in i duschen också.
Ikväll blir det mys framför melodifestivalen och sen pims en sväng!

Lovade er ju lite bilder på nytt i gaderoben, det kommer senare ikväll eller i morgon.
håll ut! ;)


DAGENS VILL HA;


I'd like to make myself belive

Som ni kanske har förstått hade jag väl inte den bästa av kvällar. Eller.. egentligen var den ju helt okej. Var bara en länk som felade. Men whatever. Idag har jag myst med loffe all day! Donken till frukost (ajabajja!) sen gick jag hem och chillade medans loffe var och träffade Petter en sväng. När hon kom tillbaka satte vi på en film eftersom varken jag eller Loffe var riktigt med i matchen, fick kämpa för att hålla ögonen öppna. När filmen var slut började magarna att kurra och vi drog med mamma till kvantum för att inhandla lite mat, dvs. Ciabatta, kyckling, sallad och lite annat gott.. Chips med andra ord, höhö. Sen rullade kvällen på med Let's dance och nån äcklig jävla film som handlade om någon spindel invation typ? Så nu sitter jag här i sängen och funderar på hur tusan jag ska lyckas somna inatt? Jag som redan var livrädd för spindlar innan jag såg dom växa 20stl och äta människor.. någon som har tips på hur jag ska lyckas?

Jag och Loffe kom föresten på en finfin idé till någon idag också, vi måste bara prata ihop oss med några först.. Bra skit!

Nu ska jag lägga mig och försöka hitta något annat att titta på så jag kan somna snart..
Och med det sagt säger jag godnatt!



(Föresten.. I morgon kommer bilder på lite nytt i garderoben!)


It's what you do to me

tack för att du förstörde en annars fin kväll.
började bra, gjädjerus, sång och dans, sen.. kalabalik, kalabalik och åter igen kalabalik.

"Du är på ett strålande humör och då finns det inga besvärligheter som kan få dig ur fattningen.
Ligg lågt i ett bråk"
B to the ullshit


fuckkkk you.. du gör ont

ta en chans, eller ångra att man inte tog den?

Nu ska jag alldeles strax springa iväg till min sköna lilla böna bea.. men måste lägga över lite bilder till den externa först innan hon tjatar hål i skallen på mig. Sen ska vi till arenan och kolla på handboll.
Efter matchen går jag hem till Farmor&Farfar och spenderar natten där. Blir nog skönt.


Vad tycker ni.. är det bättre att ångra något man gjort eller ångra något man inte har gjort?

DAGENS VILL HA;


100203

Veronica vem är det nu som är duktig va, klockan är snart 10 och jag har varit vaken i 2 timmar! ändå gick jag och la mig vid 3... what's up med det liksom? Inatt var det världens snökaos utanför fönstret och det låg minst 3dm nysnö på trottoaren och nu är där väl minst 5! Ska nog inte ut och gå idag iallafall. Vet inte vad som händer idag? Funderar på att åka till farmor och farfar en sväng.. frågan är bara om jag orkar med att bli bortkopplad från omvärlden? kan väl iof vara lite skönt.



Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig bara tom just nu. Är förvirrad och sårad. Ska det aldrig få gå min väg? Varför blir det bara fel? VARFÖR är du så jävla feg?
satsar man inget, vinner man inget.
Vet inte vad det är med mig.. var verkligen beredd att ge detta en chans, vet egentligen inte varför.. men det är något med dig.
du vet.. I'm not going anywhere!


det är fan inte lätt när det är svårt


snabba cash

& hjärtesorg..
tack för mig




jävla män

blir så trött på dig när du håller på såhär.
har SÅ mycket jag skulle kunna skriva här, men jag låter bli.


Nu kom loffe och jag ska ta mig något att äta.
Ciao


RSS 2.0