Rea rea rea.. eller va?

hoppas alla har haft en fin jul och blablabla. är jävligt opepp idag, var på stan både idag och igår för att leta efter nyårs klänning & någon fin jacka. hittade jag något av det? nae. jävla skit rea. men ska ändå tillbaka i morgon och göra ett sista försök. hittade dock lite annan skit, såsom koftor, en skjota och smink. snart skiter jag i nyårs firande och allt därtill, sorry peeps men det är så jag känner. blir säkert mysigt i början av kvällen, med middag och så med mina tjejer.. men tyvärr ingen malou! men sen vettefan, ska tydligen på någon fest där jag inte känner en kotte. är ju inte helt omöjligt att det blir lyckat men har ändå en bad feeling så att säga. efter 2 blir det nog skara för min del iaf (ett andra tolvslag väntar för mig då, if you know what i'm sayin'.. höhö).


Lite Rea blev det iallafall.
       
Kofta-H&M  Kofta-VeroModa 


Leggins-BikBok  Skjorta-MQ


i morgon kommer Moa hit och snackar lite skit över en fika, ska även be henne om hjälp med klänning och jacka! får se om hon kan göra någon nytta som inte pauline gjorde idag, mohaha!
på onsdag blir det att åka och hälsa på moster i Karlsborg!

nu ska jag försöka sova.

peace!


gulliga vänner man har.. på andra sidan jorden

malou säger (01:00):
jusses sofija
malou säger (01:01):
hur sjutton kan man sakna dig?
då måste de ju vara ngt fel


åh tack Malou.. det värmer verkligen att höra att du saknar mig!


God Jul på dig Bealilla!


Hade lite Idétorka när jag gjorde den första som du kanske ser..
men denna du! hahahaha...

Tänk vilken tur jag har som har två fina Rudolfar till vänner? HAHA!

snöstorm!

jag är så glad idag, är visserligen riktigt förkyld men det gör ingenting. För igår hade jag the time of my life i skidbacken.. trodde lite då och då att det var the last time of my life så att säga, "hehe". (jag hatar förövrigt när man skriver hehe.. men tänk er ett sånt riktigt Hehe-skratt där)

Filmer från igår kväll kommer nog snart.. på facebook iaf, om jag bara hittar sladden.
Idag är det världens snöstorm ute (överdriver bara lite) och det är så fint! Har dock inte varit ute idag..hört att det är riktigt kallt! men jag klagar inte, vi har snö I SKÖVDE och det är helt underbart, ska snart ta en paus ifrån allt jag håller på med, ta en filt om mig och sätta mig i fönstret med en kopp thé. Kan det bli mycket mysigare? troooor inte de :)

Och det här med att jag sitter och målar i paint hela dagarna kan man ju se som att jag inte har något liv, men jag väljer att se det som att jag är väldigt fantasifull. och mina utsatta vänner verkar ju gilla det?

I natt satt jag och gjorde om Emilia till både det ena och det andra
Och idag var det Moas tur.. eller ska jag säga rudolf?


Först ut är Tomte-Milla
Sen blev hon...

En Kinky-Lucia
Och sist men inte minst,

PEPPARKAKS-MILLA!

Nu till Moa:

Här som Rudolf med röda mulen!
Och sen tog både jag och Moa värvning till...

TOMTE-LAGET!


"jag ser det snöar"

man skulle ju nästan kunna tro att jag glömt bort min lilla blogg men så är inte fallet. har bara väldigt dåligt med motivation. Men kan ju uppdatera er om att min telefon har gått och fått fnatt, alla sms och KONTAKTER har raderats. hel skumt..
om jag skulle ta och skriva ner lite vad som hänt under tiden?
förra tisdagen var jag på sjukhuset och drack äcklig kontrastmoj och röntgade magen, jag var så duktig så nu ska pappa köpa en jacka till mig! haha. Annars har det väl inte hänt så jävla mycket, Va ute med tjejerna i torsdags, spelade twister på förfesten som var skit kul, men Bogrens sög. Vad fan gjorde jag i helgen? Va lite på stan med mamma och i söndags kollade jag på film med V&L vilket jag gjorde igår också. Men innan filmen igår var vi ute och åkte pulka, woho! var inte så mycket snö då vilker resulterade i att jag har ett stort blåmärke på ena skinkan, men inte ger vi oss för det, ikväll ska vi ut igen! (i bättre backar) Idag har jag pysslat lite för mig själv.. haha!
Julkort i paint, blev faktiskt ganska fint, ska nog göra ett till i morgon. Fina vänner man inte träffar så ofta ska man lägga ner lite tid på. (puss på er)

här kommer lite bilder för nu har jag nog inget mer att skriva om.
enjoy












stress

vart ska man börja tro?
(för er som inte orkar läsa allt kan ju hoppa till sista stycket...)
har haft tre fina daga i oslo/bärum, dock började allt med att vi fick ett tråkigt besked på torsdags kvällen, då seastians farfar gick bort. Vila i frid! Vi åkte och umgicks lite med Jörgen som är en kusin till sebastian sen på kvällen. dom tog sig några öl men jag höll mig!! (där ser du loffe att jag visst kan!)

Igår åkte jag in till oslo och åkt trikk för första gången i mitt liv, helt själv dessutom. duktig som jag är kom jag fram helskinnad! åkte och träffade Freddy och Josefine, hade med mig julmust till dom så vi fikade lite och sen gick vi upp på deras takterass då jag fick agera julkortsfotograf, haha! hoppas det åtminstånde blev ett bra! sen tog jag trikken tillbaka till där sebs släppte av mig och vi åkte hem till bärum tillsammans och så kastade jag lite snöbollar på honom, ja ni läste rätt. i bärum är det nu cirka två dm snö! wopido, happyface! (dock jäääääävligt kallt! rekomenderar INTE skinnjacka om någon funderar på att åka dit). så satte vi på en film och tog det lugnt ett tag tills vi skulle åka på konsert med Jörgen och hans flickvän, Catharina. helt greit de! Sen åkte vi hem till Catharina och än en gång tog dom sig några glas öl/vin och jag tog cola ja! haha, så duktig! det var den dagen det.

Idag har vi bara tagit det lugnt, sett på tv och så. sen kom vi lite sent iväg till bussen.. igen! (gjorde det förra gången också). så var jag orolig över att mitt kort inte skulle fungera eftersom det var svenskt då men det gjorde det. så nu fick jag äntligen köpt med mig lite julebrus hem! 5 1,5 liter.. där kan vi snacka tung väska! så låg vi med gasen i bott nästan hela vägen in till oslo, jag sitter och stirrar på klockan som tycks gå alldeles för fort, det har aldrig kännts så långt att åka från bärum till oslo som det gjorde idag.. 5 minuter kvar är det när sebs säger att klockan i bilen går 5 minuter tidigt.. tack gode gud tänker jag! jäääätte uppstressad och nervös sitter jag och är redo att bara hoppa ur bilen. när vi väl kommer fram och jag har gått ut bilen, sebastian har åkt iväg och jag är påväg in till bussen så kollar jag på min klocka.. den är då 46!! nej det är inte sant! faaaaen, jag börjar springa för att hinna med bussen ifall min klocka gick för tidigt.. när jag kommer in till bussarna så åker den jävel pecis.. där står jag med min ringa väska över axeln och ytterligare en väska i handen.. vad fan ska jag göra nu? :S inga pengar på mobilen, inga pengar i plånboken.. helt ensam och uppriven står jag där och känner paniken komma. går runt som en jävla tattae med gråten i halsen och ber om att få låna telefon efter telefon då det hela tiden var upptaget hos sebastian. tio minuter senare får jag tag på honom och beordrar honom att komma tillbaka, det ska han säger han.. när vi lagt på går jag ut och ställer mig och väntar och väntar och väntar.. börjar frysa något så otroligt (är fortfarande kall) så jag gick in igen och tur var väl det, för då ser jag på en tavla att det står "16.40 göteborg" då fann jag liiite hopp inom mig och började fundera på hur jag skulle fjäska för chaffören så jag skulle få åka med.. då jag kommer på att jag kanske borde säga det till sebastian. lånar en telefon ringer, han svarar inte, skickar då ett sms och säger att det går en till buss om tio minuter som jag ska försöka åka med. står där ett tag tills bussen kommer.. och där är den, herregud, finfin buss det där. går in till chaffören och ber så snällt jag bara kan, och vi kom överens om att jag får åka med om jag lovar att boka hos dem nästa gång, vi tummar på det och jag går in och sätter mig. vilken skillnad på buss alltså! känns som att jag är i paradiset, sitter i fetaste skinnstolen med fötterna på en "fotpall", datorn i knät och en julebrus i handen. äntligen kan jag slappna av!

nu börjar det bli lite väl långt känner jag, kanske skriver mer sen.
peace


oslo

sitter nu på bussen till oslo och har gjort i tre timmar.. vilket börjar kännas i rumpan!
nice med internet uppkoppling på bussen.. men det går ju fan inte snabbt alltså!
har precis kommit in efter ett jävla massa krångel, och då det inte finns något uttag så man kan ha i sladden så dör min dator när som helst. jippi!
ska vara borta en natt men ändå är min väska tung som jag vet inte vad.. haha lyckat! men det beror inte på för mycket packning utan att jag är så snäll och köper med julmust till Freddy och Josefine!
snäll tjej.
i kväll ska vi nog bara chilla för jag är jääävligt trött! men i morgon ska jag försöka ta mig in till oslo, jag hade iaf tur då freddy är ledig i morgon och kan gå med mig så jag slipper gå vilse! wopido! :)
nu är det nog bäst att jag avslutar innan datorn dör och allt försvinner!

peeeace!

just det... roligare än såhär blir det inte här


555

tänkte igår att jag skulle vara duktig och städa riktigt ordentligt här hemma idag. så jag bestämde mig för att jag skulle gå upp direkt när jag vaknade första gången i stället för att ligga kvar och somna om vilket jag nästan alltid gör. brukar vakna några gånger på natten och vara törstig men det gjorde jag inte i natt, i stället vaknade jag klockan 05.55. var bara att släpa sig upp. satt och tog det lugnt lite i soffan, åt en banan och kollade på vakna med the voice. sen började jag städa lite smått vid sju, tog ut en gammal dator med tillbehör från mitt rum då jag inte använder den och den enbart står och samlar damm! sen har jag haft tre kassar med skor som bara har stått och samlat damm de också.. gick igenom dom och slängde bort två hela kassar! får nästan lite ångest nu efter.. men men. nu har jag bara kvar skor jag använder och inga sånna som är tusen år gamla. efter det började jag damma av hela rummet och så dammsög jag, tvättade fönstren och så var jag klar med mitt rum så nu är det jätte fint! kanske kan ta lite bilder senare!
sen var det dags för resten av lägenheten.. vart ska man börja?
tog och dammade och dammsög hallen, köket och vardagsrummet. Efter det gick jag igenom alla skåp och lådor i köket så det såg fint ut, satte nya "tassar" på stolarna så inte golvet blir så repigt och så oljade jag bord & stolar. så hade jag gjort det jag skulle och lite mer, så hade jag inget att göra och tog då och gick igenom "lådorna" i hallen också. nu ska jag träna lite och sen ta mig en lååååång skön dusch!

kommer somna som en stock ikväll, skulle nog kunna somna nu om jag försökte. men är nog bättre att vänta i någon timme till. i morgon bär det av till Oslo, åker med en som jobbar hos pappa.. tur att han bor granne med oss så jag slipper till pappas jobb! Ska vara i källaren halv 8 så ska bli skönt att komma i säng i tid för en gångsskull.

men oroa er inte, jag kommer hem redan på fredag så ni behöver inte sakna mig så mycket!
längtar föresten redan efter Malou som har flytt landet och kommer inte hem igen förens om tre månader då jag förhoppningsvis inte ens är kvar i skövde.. så vet inte när jag får se den kvinnan igen!
stor puss på dig!



peeeace

RSS 2.0