Lyckliga dagar

kunde inte bara tiden ha stannat där?



Sofija idag





sleten och myysig.
här kommer två fina bilder från i torsdags när jag flätade Veronicas hår! haha.



Veronica <3 S?

Veronica på denna kan du inte skylla på att du var nyvaken iaf!

Moahaha!

Det var allt för mig, ciao!


första advent

pratade precis med mamma som är hos mormor, hon hade med sig en bild på mig som mormor skulle få.
så mormor satt och kollade och kollade på den, så frågade mamma "känner du igen den tjejen?" ..."nej?" svarar mormor tveksamt.. om det gjorde ont i hjärtat, ja. Så sa mamma att "det är Sofija", "ja, jag tänkte det" svarade hon förvirrat. det är sorgligt det där med demens. söta lilla mormor!

på tal om annat har jag spenderat hela min dag i tvättstugan, lagom deprimerande.
trött på att ingen någonsin kan tänkas hjälpa till lite.. frågade först pappa om han ville hjälpa mig bara ner en tvättkorg, "nej inte nu.. jag ska jobba lite" HÅLLA!!! det tar 1 minut.. högst!! men ingen idé att tjata. gick då in till Johan och frågade om han ville hjälpa mig (då satt han fortfarande i morgonrock) "om jag vill det? ne det vill jag faktiskt inte" tuuuusen tack för det!  verkligen! kul att folk kan offra en minut på att hjälpa mig med en sån liten grej?
hallå fröken positiv!.. eller inte. inte idag.

Nu kommer snart mamma hem med glögg, russin och pepparkakor.
Men först ska jag ner ännu en tur till tvättstugan!

ciao


busmomo


befi kväll

lördagkväll och jág fick äran och skriva ett inlägg i fijas blogg
vi sitter här och pratar och kollar på tve,mysig lördag vi båda är rätt trötta.Skönt med sånna här kvällar.

Jag har saknat min söta vän sofija!Massa pussár och kramar från mig beatrice

bilder från polen (krakow) tycker om dig gummmman du är bra duu!


herre min je!

Veronica kan nog ha den sämsta filmsmaken ever!
först "the golden door" inte för att den var något att lägga under granen direkt..
men nu.. "en tomte saga".. vad fan är det här för skit?? hahaha!
detta är två filmer jag råder er från att se..

Veronica ligger här bredvid mig och är i extas, "men ååh, öppna då, använd nykeln!! jag vill ju se vad som är i.. meen. men åh!"
alltså jag finner inga ord. det här kan vara den sämsta filmen jag sett.
"ville, valle, rulle och rudolf" HAH!!
 
ett sista citat från V: "det går alldeles för långsamt, du kommer aldrig hinna.. du får snabba på lite!"

nu ska jag gå och terrorisera henne lite.
ha det fint folkens!



 inte bara filmsmaken som inte är som den ska här ser jag...


litt lei

är hemma från norge och känner mig lite nere.. vet inte varför, om det är för att jag inte fick träffat Emilie, eller om det var för att jag inte fick med mig någon julebrus hem eller om det är för att jag är så arg på mig själv som inte kan säga nej.. eller om det är något helt annat. har i vart fall ont i hjärtat idag och känner att jag inte orkar med att svara på en massa frågor och vara trevlig idag. så sorry folkens om jag är dryg.

men i fredags var jag ju på jobbintervju, det visade sig att jag var nervös helt i onödan. gick fint de, fick provjobba på lördag mellan 10 och 14.. gick ganska bra med tanke på att jag inte har någon erfarenhet.. men tror inte riktigt att just det jobbet skulle passa mig. säg vad ni vill men jag känner som jag känner.

nu ska jag bara kose mig under täcket resten av kvällen.
hade föresten med mig kameran heeelt i onödan, tog inte en enda bild.

peace


(tusen tack till Sebastian, Freddy och Josefine)

oslo

resan gick bara bra, ingaproblem med någonting, jag som var så orolig att tåget till göteborg skulle vara försenat. Fick ju dock sätta mig ensam och äta i göteborg, var tvungen att be pauline ringa mig så jag inte skulle känna mig så utstött! så vi pratade tills att jag gick på bussen, sov ju hela vägen från skövde till göteborg så jag kämpade med att hålla mig vaken hela vägen vilket resulterade i en väldigt rastlös fija som dessutom var kissig och hade träsmak i rumpan! men efter något som kan varit de tre längsta timmarna i mitt liv var jag framme i oslo.. 20 minuter tidigt dessutom :) Freddy kom och mötte mig vid bussen vilket var väldigt snällt, annars hade jag väl sprungit bort mig fullständigt. förstår inte hur jag ska kunna lära mig hitta här? Vi tog iaf en taxi till... ähm, någon verkstad för att hämta hans bil, sen begav vi oss "hemåt" för att leta parkering i en evighet och sedan handla juuuulebrus... skulle skrivit mer men nu kom josefine hem så ska vara lite social. Sitter iaf precis just nu i soffan, mjukiskläder och ett glas julebrus i handen! NAM!

skriver mer i morgon.. kanske!

en stock snus, julmust och winegum

nu börjar det minsann närma sig! och jag är så nervös så jag kan varken äta eller sova..
om cirka 3 timmar går tåget mot göteborg där jag får vänta i lite mer än en timma på bussen som tar mig till oslo.
hade varit sååå mycket enklare med bil.. haha.
men jag ska inte klaga.. är framme i oslo 10 över nio ikväll så feel free att underhålla mig med telefonsamtal och sms!  det betyder alltså att om tio timmar får jag dricka julebrus! :D som jag har längtat!
Freddy kommer och möter mig vid bussen ikväll, tack för det. annars hade jag väl gått vilse..
i morgon ringer klockan vid nio/tio någongång, för att sedan ringa jarle och bestämma tid för mötet.. jag är verkligen så jävla nervös! sen kommer sebastian in till oslo och hjälper mig hitta dit och sen ska vi gå lite på stan och lämna lite jobbansökningar och så skulle jag visst hjälpa honom shoppa.

Men nu kommer Louise snart och sen Veronica när hon vaknat till liv. Så nu måste jag fixa mig lite :)
kommer nog inte bli så myket uppdatering här i helgen men på måndag så!
peace


...

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. men igår hade jag en riktigt usel kväll. Du var där. och jag saknar dig. det verkar aldrig riktigt ta slut. var längesen jag kände mig så himla ensam och utelämnad. men jag har lovat mig själv att inte gråta mer. jag ska inte gråta mer över dig. det är svårt att veta vart man ska ta vägen. svårt att veta vad man ska göra. det gör så ont. det är bara du som kan få det att gå bort. tänkte att om jag går och lägger mig kanske det bli bra, sover och vaknar på ny kula i morgon. men nej.. det finns kvar. tomheten. ensamheten. gick och la mig redan vid tio. på en lördagskväll? men visst skulle jag vakna igen vid ett. det var jobbigt. låg och vred och vände i timmar. sista gången jag kollade på klockan var hon närmre fyra. sen har jag vaknat titt som tätt resten av natten. tyckte mig höra en massa otäcka ljud och gud vet vad.  nu vill jag att min mamma och pappa ska komma hem. har varit ensam hemma hela helgen, tur att johan var hemma i fredags iaf. för er som inte vet det så är johan min finafina tvillingbror. kan inte förklara.. fan. är trött på allt och jag orkar fan inte anstränga mig längre. känns på något vis som att det alltid är jag som ska anstränga mig. ger upp snart.


13

fredag och jag har absolut ingenting att göra, därför håller jag på och städar. finns snart ingenting kvar. då vet jag inte vad jag ska göra. Jag och Johan är ensamma hemma så det finns ingen mamma jag kan terrorisera heller, haha. Laga mat kanske? njae.. har ingen matlust.  Nu ska jag försöka borsta igenom mitt hår vilket jag ser lite som ett mission imposible då jag fick duscha vid 2 i natt för att jag satt hela kvällen och skrev personliga brev. blev nog rätt bra tillslut ändå. Ja.. det jag skulle komma till var att jag somnade med blött hår och nu är det en katastof! aldrig sett trasligare hår. haha! Ska återgå till städningen nu och sen försöka få tag på Emilie och även Fredrik och få honom att ta tag i när vi ska åka! Kan skriva mer om det sen.
peace


norge

känner att jag återfunnit peppen på norge och jobb och allt därtill!
idag har jag bara fått massa bra besked, så himla glad!
pratade med Freddy (som jag ska bo hos nu när jag åker och söker jobb) i telefon tidigare idag, kollade om det gick bra att jag kom och så, självklart gjorde det de! så frågade han lite vad jag skulle söka för jobb och så om jag var intresserad av något servitrisjobb för att an trodde dom sökte någon på hans flickväns jobb och så visste han en annan resturang där dom sökte jobb ockå! hurru! och nu ikväll pratade jag lite med en annan vän i norge, och han sa att han trodde dom sökte någon till cafét på hans jobb och att han kunde prata med dom om jag ville! hurrahurra!
och nu håller emilia på och skickar massa länkar på lägenheter. ååååh, känn peppen!

men nog om det! idag har jag tagit farväl av kära malou-balou-maffis-maffe, whatever. sorgligt!
hoppas vi ses snart igen! sen gick jag hem och började skriva cv och pb till norge! hjälpte även mamma lite i tvättstugan, och sen skrev jag lite till på cv:t innan jag och bea sprang iväg och köpte godis och kollade på handboll. trevligt, har saknat dig beirutt <3


fungerar inte att lägga in bilder av någon konstig anledning?

Nostalgi och storstädning

Är klar med mitt rum sen en tid tillbaka (dock inte garderoben), han med att spela lite tetris innan mamma kom hem. Nu håller vi på och städar i "linneskåpet" men var tvungen att ta en paus då vi hittade det sötaste! min allra första klänning & den är sååå söt tänk hur liten jag var en gång i tiden? En vit, rosa, små rutig med lite spets detaljer. Inte världens finaste kreaktion kanske, men åh. Kan inte förstå att jag har varit så liten! Nu blev jag sjukt sugen på att sitta och dricka thé, kolla i gamla fotalbum och prata minnen i soffan med mamma hela kvällen! Men hon har andra planer för oss.. guess what? städa städa städa!


La min nuvarande vante bredvid så ni kan få en bild av hur liten den faktiskt är!


Torsdag=Städdag

Då var man i full gång med den (numera) traditionella torsdags städningen. Kan inte vara mycket tröttare än vad jag är just nu. Men det ska nog funka ändå. Hade tänk samla lite krafter för att sedan begemig ut till den iskalla altanen och hänga täcke & kuddar på vädring. Sen ska jag plocka lite kläder och skit från mitt golv för att sedan grabba tag i en damtrasa och slutligen damsugaren. Ni kan kanke tänka er att det se ut som ett bombnedslag här inne? trotts detta var det bara en vecka sedan jag städade sist, får nog skärpa mig lite nu. Och då ska vi inte ens tala om garderoben som jag hade tänkt försöka få lite ordning på idag. Kanske tar mig tid att rensa bort lite kläder som ändå bara ligger där? När jag tagit mig igenom städningen ska jag ta mig en välbehövs promenad till sigges och krama lite på min sjuka Veronica och passa på att låna en film som O har tippsat mig om, Nykeln till frihet. Någon som sett den?


tänkte slänga in lite gamla bilder från i slutet av maj
då jag hade finbesök av Fröken Jessica Lagergren som jag saknar!
så, enjoy!






(jo, det var kallt i vattnet!)

nu ska jag återgå till städningen, ciao!


"ska ta hjälp av en psykolog"

ja, det gör du rätt i lilla gubben!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article6068921.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article6042460.ab
det där är så att säga.. inte okej


(varför går det inte lägga upp bilder?)


Anyways.. jag har gått och blivit sjuk, så nu ska jag lägga datorn åt sidan och lägga mig i soffan framför en film.
Hoppas på att vara frisk i morgon!
peace


D a g e n s  l å t:
lars winnerbäck - där elden falnar (men fortfarande glöder)
då självaste Lars i egen hög person var på besök i lilla Skövde igår
och det nu råder total Lasse-sjuka i hela staden
hade jag väl nästan inget annat val än att ta denna som dagens låt.
och malou jag vill inte höra några klagomål nu!
(puss)


RSS 2.0