..

Ta vara på era nära och kära, visa vad dem betyder, säg att ni äl.... tjofff där tog livet slut. Man vet aldrig.
Natten till lördag gick två killar bort i en bilolycka. Dom hade hela livet framför sig. Skulle precis på studentresa, skulle ta studenten om 20 dagar. Sånt här får inte hända. Hela skövde har stannat upp.
Det jag vill komma fram till är att ta vara på det ni har, ta ingenting förgivet.
Vila i frid killar, alla tankar och styrke kramar till era nära och kära.

OSLO!

Har haft en helt fan-fucking-tastic vecka i oslo. Inte blivit mycket bloggande från mig som vanligt. men kors i taket. nu blir det jobb sök kan jag lova. I LOVE NORWAY!
eftersom att jag har en så otroligt flink jente till vän som har bloggat på redigt i veckan kan ni lika gärna gå in på hennes och läsa vad som har hänt för jag orkar banne mig inte. Men bilder kommer, that's ett löfte! men ah, finner inte riktigt ord för hur faaantastisk min 17maj var! och hela veckan med för den delen.

Oslo

Nu är det bara 30 minuter kvar på min tid i himmelriket!
det sorgligaste är att jag har bokat biljett med swebus hem.. jag vill alltid åka med bus4you.
snälla kom till skövde och kör mig till jobbet nästa fredag?

jaja, snart framme i oslo där mitt hjärta möter mig på stationen. sen drar vi väl hem till henne en sväng ch sen ner mot stan igen. denna veckan kommer bli fin fin fin!

nu ska jag bara njuta av min sista halvtimmas busshäng med mig själv och min flaska brämhult!


trivs

sitter på bussen till oslo och trivs, trivs trivs trivs!
har en känsla av att detta kommer bli en fin fin fin vecka!


one big happy family?

det där lyckoinlägget hittade jag visst aldrig tiden till.. men jag hade världens finaste födelsedag med världens bästa vänner! (bilder kommer)

Ikväll ligger jag sömnlös konstigt nog, har varit dödstrött hela dagen men nu är jag klarvaken och jag kan inte somna! hur jag än vrider och vänder. kan kanske bero på att min värld en gång för alla har vänts upp och ner, skakats om ordentligt. igår blev allting så verkligt, har gått och låtsats att allt är bra, att allt är som vanligt i 2 månader, men nu är det lönlöst. ingenting är bra, ingenting är som vanligt, det kommer aldrig bli som vanligt igen.
det kommer bli bra. men det kommer inte bli som vanligt. aldrig igen. min värld är krossad, min trygghet är bortblåst. min bild på kärlek kommer aldrig bli densamma. finns ens evig kärlek nu för tiden? det skulle vara ni för alltid. vi fyra är ett. va ett. nu är vi bara splittror av något en gång vackert. jag har ångest. en brinnande svidande ångest jag inte känt förut. jag är ensam och rädd. i helgen har vi packat upp förrådet i lägenheten. delat i två. vi har packat in i skåpbilar och sett pappa åka iväg. jag känner mig så upp och ner. vet varken in eller ut. hur blir allt nu?
allt jag vet är att jag vill komma härifrån ett tag, andas och bara tänka på något annat.
nu måste jag tvångssomna hur nu jag ska lyckas med det.

RSS 2.0